... A MÚLT

Györkös Attila vagyok, az AttiTransit alapítója. 1994-től foglalkozom költöztetéssel. Gépkocsivezetőként csakúgy, mint rakodóként, rengeteg lakossági és irodaköltöztetésen vagyok túl.

 

Már alkalmazottként is megtetszett és nagyon megfogott ez a szakma. Remek szakemberekkel voltam körülvéve, akiktől sokat tanultam és fiatal korom ellenére hamar befogadtak. Idejekorán szembesültem azzal, hogy ezt a munkát jól, hatékonyan, mindenki megelégedésére csak hozzáértő, összeszokott csapattal lehet elvégezni.

 

A kétezres évek elején ezért társaimmal létrehoztunk egy közös vállalkozást. Alkalmazotti státuszunkat feladva, immár tulajdonosként vetettük bele magunkat a munkába. Tanulva korábbi hibáinkból, a cél az volt, hogy egy sikeres költöztető céget működtessünk. Elértük, amit ezen a piacon el lehet érni. Ismertek, szerettek minket. Rengeteg megbízásunk volt csak ajánlások alapján.

Költözés, költöztetés, bútorszállítás Budapesten és országosan
A JELEN

Az évek alatt összegyűjtött tudással, tapasztalattal – több ezer költöztetés – a birtokomban döntöttem úgy, hogy saját céget alapítok. Mert mindig fejlődni kell.

 

Ha az AttiTransit költözteti, biztos lehet benne, hogy egy olyan gyakorlott, összeszokott, megbízható csapat lesz segítségére a költözésben, akik zökkenőmentesen segítik át ezen az egyébként is stresszes élethelyzeten. Mert lássuk be, életünket másik lakásban, házban, netán egy idegen városban (országban) folytatni nem könnyű feladat. Ennek megszervezése nagy körültekintést igényel.

 

Egy rutinos, nyugodt brigád rengeteg terhet vesz le a megrendelő válláról. Ebben és természetesen ingóságai épségben való átszállításában tudunk Önnek segíteni.

 

A megfelelő méretű, felszereltségű és folyamatosan szervizelt, karbantartott teherautókkal ez szinte gyerekjáték számunkra.

áraink mennyibe kerül egy költöztetés - költöztetés árak - költöztető brigádunk
A JÖVŐ...

Családi vállalkozás. Ismerik a mondást: ‘Apáról fiúra’. Valami ilyesmiről álmodozom. A nagyobbik fiam többször bizonyította már, ‘nem esett messze az alma a fájától’. Sokszor dolgoztunk már együtt. Persze tanul is, okos gyerek, csakúgy, mint az öccse.

 

Az elégedett és visszatérő megrendelők egy vállalkozás sikerének fokmérői.

 

Minőség, megbízhatóság, pontosság – ezen irányelvek mentén dolgozunk.

 

Legyen Ön is részese sikerünknek!

 

Üdvözlettel,

Györkös Attila,

az AttiTransit Kft. ügyvezetője

érdekes költözés
Call Now Button