Költözés és bútorszállítás, költöztetés*

Költözés és bútorszállítás

A költözés és bútorszállítás izgalmas folyamat, az emberi érzelmek nagy hangsúlyt kapnak közben. A költöztetés és költözés egyben a múlt lezárása és a jövő lehetőségeinek várakozással teli időszaka. Amikor elkezdjük az első dobozt bepakolni felelevenednek az emlékek. Minden tárgyat megfogunk, kicsit mélázunk felette, emlékezünk, aztán ha törékeny, újságpapírba csomagoljuk, ha nem, dobozba tesszük. Ez a régi lemezjátszó, ezek a Mama poharai, ezek a régi levelek, még Apu írta Anyának, amikor katona volt. Nem árt egy lomtalanítás is költözés közben, a szemetet ne vigyük át a szép új életünkbe, hanem kezdjünk tiszta lappal, legyen meg a helye mindennek!

- költöztetős céggel belföldi azonnali sos profi korrekt költöztetés olcsón, kisteherautóval fuvarozás, szekrény szállítás Budapesten, bútorszállítás országosan Magyarországon

A bútorok és a bútorszállítás

A bútorokra is nagy figyelmet fordítunk a költöztetésnél. A szekrényajtókat a bútorszállításnál szépen leragasztjuk, ne nyíljon ki az ajtó, a fiók. Fóliát is használunk, hogy ne törjön el a tükör, a bútorüveg. A bútorokat le is kell fényképeznünk, mivel lapraszerelten olcsóbb szállítani és már nincs meg az útmutató, amivel össze lehet rakni. Adjuk meg az esélyt magunknak, hogy ne tartson több napig, amíg újra áll a szekrény! A bútorszállítás a szolgáltató szempontjából így egyszerűbb feladat, de minket aggodalommal tölthet el, hogy amit szétszedtünk, azt össze tudjuk-e rakni valamikor.

Költöztetés előtt, alatt

Költözés és bútorszállítás

Amikor megérkeznek a költöztetők, a nagy szeretettel becsomagolt dobozainkat idegenek kezébe adjuk. Csak nehogy eltörjön a féltve őrzött porcelán, csak nehogy leessen az a doboz! Izgulunk, figyelünk, próbálunk urai lenni a helyzetnek. A költöztetés megrendelése előtt minden hirdetést elolvasunk, próbáljuk a lehető legszimpatikusabbat kiválasztani. Legyen olcsó, de jó, vállalják a felelősséget a munkájukért, figyelmesek legyenek! Minden szempontot megvizsgálunk. Bepakolás után indulunk is, kísérjük a költöztető autót. Mindaddig izgulunk, amíg meg nem érkezünk az új házunkhoz. Ott leáll a kocsik motorja, de még ezzel nem fejeződik be a költöztetés. Miután azonban mindent felhordanak a költöztetők, végre fellélegezhetünk, tudjuk, megérkeztünk. Ha Ön is szeretne nyugodt lenni költözés közben, akkor bízza a munkát lelkiismeretes szakemberekre!

Call Now Button