Költözés – költöztetés – gyakorlati kérdések*

Költözés - költöztetés – gyakorlati kérdések

Költözés – költöztetés / Ha költözésre kerül a sor, számtalan kérdéssel kell foglalkoznunk, hiszen nem mindegy, hogy lakossági költöztetésről van szó (lakás költöztetés), vagy irodáról, esetleg raktár költöztetésről.  Van időnk megszervezni, vagy sos költöztetéssel kell megoldanunk a helyzetet? Megéri vajon egy drágább szolgáltatót megfizetnünk, ha cserébe korrekt költöztetési szolgáltatást kapunk? Vajon mennyibe kerül egy költöztetés egyáltalán és mennyi a költöztetés óradíja és, hogy alakulnak a költöztetés km árak? Honnan tudhatjuk, hogy a szolgáltató által megadott teherszállítás árak és fuvarozási díjak kedvezőek-e?

Mit költöztetünk?

Sokat számít, hogy milyen és mennyi bútort kell mozgatnunk a költöztetők segítségével, mivel egy tipikus lakás költöztetésénél mindig vannak nagyobb darabok, mint például a háztartási nagygépek, vagy a szekrény szállítás általában nagyobb kocsit igényel és nem oldható meg a fuvarozás kisteherautóval. A profi költöztetők ügyesen pakolnak, és sokszor meglepően sok holmit elhelyeznek akár egy kisebb költöztető autóban.

Mennyibe kerül a költöztetés?

Nagy különbség van a földrajzi elhelyezkedés szerint, hiszen a költöztetés Budapesten lehet drágább, mint a költöztetés országosan vett átlagára.  A fuvarozási díjakat, illetve a teherszállítás árakat távolság- és időalapon számolják a profi költöztetők. Tehát, ha például Interneten rákeresünk a “költöztetés olcsón Budapesten” kulcskifejezésre, számos céget találhatunk, de figyeljünk rá, hogy a fuvarozás km árak nem feltétlenül jelentik a teljes költséget, mert erre még rájön a költöztetés óradíja is. A túl olcsó költöztetőktől pedig nem feltétlenül várhatunk korrekt költöztetést.

A szolgáltatás minősége

Költözés - költöztetés

Alapvető a precíz költöztetéshez, hogy jól előkészítsük a terepet.  Akármilyen profi költőztetőkkel van dolgunk, fontos tehát az, hogy mire a költöztető autó megérkezik, legyen minden becsomagolva, a háztartási gépek kihúzva, a nagyobb bútorok, a szekrény szállításra előkészítve, kiürítve! A lakossági költöztetésnél, vagyis a lakás költöztetésnél fontos, hogy jelezzük a dobozokon, ha valami törékeny van bennük, mivel így, ha megbízható költöztetőkkel dolgozunk, bízhatunk benne, hogy vigyázni fognak a holminkra.

Bútorszállítás Budapesten vs. költöztetés országosan

A költöztető cégek Budapesten sem csak helyi megbízásokat fogadnak, hanem szolgáltatásaik között szerepel a bútorszállítás belföldön, vagy akár külföldön is. A bútorszállítás országosan a nagyobb, lakossági költöztetéssel foglalkozó cégek szolgáltatásai között szerepel és ha megtaláltuk a számunkra megfelelőnek tűnő, megbízható költöztetőt, akinél számíthatunk rá, hogy korrekt költöztetési szolgáltatást nyújt, rendeljük meg időben, mert a profi költöztetők kínálta precíz költöztetésre igen nagy a kereslet!

Call Now Button