Megfelelő Költöztető cég

Hogyan találja meg az Ügyfél a megfelelő Költöztető céget?

Megfelelő Költöztető cég keresése

Megfelelő Költöztető cég – Bármilyen munkához, ha keresünk iparost, vagy céget, sok módja van, hogy találjunk. A mai felgyorsult világunkban, mindent azonnal vagy rögtön akarunk. Ez valamikor sikerül is, de nem minden esetben. A leggyorsabb megoldás, ha felcsapjuk az okostelefonunkat, és elkezdünk a neten keresni vadul. Úgy gondoljuk, amire itt nem találunk szakembert, az nem is létezik. A második variáció, hogy elkezdünk érdeklődni az ismeretségi körünkben, hogy ki tud megfelelő embert ajánlani, a problémánk megoldására. A harmadik lehetőség, amikor látjuk őket valahol dolgozni, és szimpatikusak, a munkájukra, pedig igényesek. A negyedik, amikor a teherautójukat látjuk valahol a városban közlekedni, vagy pakolás közben bepillantunk a raktérbe, és megtetszik a felszereltsége. Az ötödik az, hogy a rakodók formaruhája, megjelenése lesz szimpatikus, és kérünk egy névjegykártyát, vagy csak egyszerűen lefotózzuk a munkaruhán, vagy a ponyván lévő telefonszámot, e-mail címet.

A hatodik, ami egyre jobban megy ki a divatból, azok, a különböző írásos kiadványok, újságok, kisokosok, kalauzok és szaknévsorok. Már az idősebb korosztályok nagyobbik hányada is inkább a neten keres megoldást, ha valamilyen iparost, szolgáltatót keres. Pedig emlékszem, amikor én elkezdtem költöztetni, mindenki az Expressz újságban hirdette magát, mert aki ott nem szerepelt, azt nem nagyon találták meg az ügyfelek. Ahogy viszont az internet minél jobban elterjedt, és megfizethető lett, annál jobban leáldozott az újságban való hirdetéseknek. A hetedik lehetőség a közösségi médiák világa, ahol konkrétan hirdetik is magukat a fuvarozók, de sokszor az is elég, hogyha az ismerősök látják a barátjukról, rokonukról azt, hogy hol dolgozik, mivel foglalkozik.

KÖLTÖZTETŐ CÉG KIVÁLASZTÁSA

Megfelelő Költöztető cég keresése

Sokan szívesebben bíznak meg egy ismerőst a munka elvégzésével, mint egy vadidegent. Van olyan is, aki úgy gondolkozik, hogy inkább egy barátnak, rokonnak adja a munkadíjat, mint egy ismeretlennek, de találkoztam olyannal is az évek alatt, aki meg azt vallotta, sose bízna meg ismerőst, vagy rokont.

A nyolcadik a visszajáró ügyfél, aki mindig ugyanazzal a céggel, vagy iparossal csináltat meg mindent. Az ilyen típusú embernek a telefonjában, vagy a határidőnaplójában minden olyan telefonszám el van mentve, aki dolgozott már neki, és elégedett volt vele. Ő mindig ragaszkodik a megszokott arcokhoz, és az általuk képviselt minőséghez, és szívesen ajánlja az ismerőseinek is. Aki így gondolkozik, sosem cseréli a megbízható céget egy másikra, csak azért, mert az olcsóbban elvégezné az adott munkát.

A megbízható költöztető

A költöztetésnél hatványozottan igaz a megbízhatóság, amikor szinte az összes ingóságunkat rájuk bízzuk, és beengedjük őket az otthonunkba. A költöztető cégnek is fontos, hogy minél több visszajáró ügyfele legyen, mert akkor érzi azt, hogy jó irányba halad. Nagyon jó azt hallani egy új megrendelőtől, hogy azért választott minket, mert egy régi kedves ügyfelünk minket ajánlott neki. Amíg egy új ügyfél úgy hív föl, hogy konkrétan megvan a költözés dátuma, és tudjuk-e akkor vállalni, addig egy régi ügyfél, már hetekkel a költözése előtt érdeklődik, hogy abban az időszakban szeretne költözni, és mi melyik napra tudjuk elvállalni. Ez egy nagyon jó érzés, mert így látjuk azt, hogy jól végezzük a munkánkat!

Amikor büszkék lehetünk a munkánkra

Megfelelő Költöztető cég keresése

Egy példa a sok közül

Egy másik példa, amikor büszkék lehettünk a munkánkra, pár hete történt. Régi kedves megrendelőnk vett egy franciaágyat, és 2 darab ülőgarnitúrát. A bútorboltból kiszállították neki a több szintes házába, majd közölték vele, hogy csak a földszintre tudják behozni, az emeletre lehetetlen felvinni ezeket a nagy bútorokat. Erre Ő közölte velük, hogy ebben szinte biztos volt, ezért már megrendelte délutánra az igazi költöztetőket, azaz minket! A reggeli munkánk után kimentünk úgy 16 óra körül, és láss csodát, felvarázsoltuk az ágyakat az emeletre, egy garnitúrát meg leengedtünk a földszintre. Nem volt könnyű, de megoldottuk. Jó érzés volt azt hallani, hogy Ügyfelünknek egy fikarcnyi kétsége nem volt azzal kapcsolatban, hogy megugorjuk ezt a feladatot is.

Azt javasolnám az Ügyfeleknek, mielőtt választanak költöztetőt, kicsit nézzenek utána a cégnek, vállalkozónak, hogy mit lehet róla tudni! Remélem megint sikerült hasznos tanácsokkal szolgáljak!

Bútorszállítás Budapesten vagy országosan?

Hívjon minket bizalommal!

Call Now Button