Atti Transit Kft. a Költöztető Cég!

Atti Transit Kft. a családi vállalkozás

A Költöztető Cég!

Atti Transit Kft. a Költöztető Cég! – Hihetetlen, de eltelt egy év azóta, hogy 19 évnyi társas vállalkozás után 2021.03.01-én létrehoztuk az Atti Transit nevű családi cégünket. A korábban megszerzett tapasztalatokkal, de új lendülettel, és bizonyítási vággyal belevágtunk abba, hogy egy maradandó dolgot hozzunk létre! A cég sikeres működéséhez az egész családom hozzájárul, mindenki ott segít, ahol tud. A párom a háttérmunkákban /utalások, elszámolások, adatok rögzítése/ veszi ki a részét. A nagyobbik fiam tavaly nyáron érettségizett, így Ő tavasszal csak hétvégén tudott besegíteni a munkában, de utána, mint az egyik teherautó sofőrje, nagyon fontos láncszeme lett a gépezetnek. Fiatal kora ellenére tapasztalt költöztetőnek számít, ugyanis 13 éves korától minden nyáron 10-15 napot már ledolgozott ebben a szakmában. Jó érzéke van a bútorok szét és összeszereléséhez, és a teherautók kisebb javításához is. Már két éve rendelkezik jogosítvánnyal, de olyan magabiztosan vezeti a teherautót is, mintha tíz éve ezt csinálná.

A Költöztető Cég - Atti Transit Kft.

Családi cég megalakulása

A kisebbik fiam a családi cég megalakulása előtt csak pár alkalommal jött el velem dolgozni, mert az iskola és a versenysport mellett nem sok szabadideje volt. Tavaly nyáron a szünidőben, viszont Ő is hősiesen helytállt a munka frontján, úgy 40-50 napot ledolgozott, és nagyon sok mindent elsajátított, ebből a nehéz fizikai munkából. Sportolói múltja nagyon sokat segített abban, hogy egy hosszú, és fárasztó napot végig tudjon csinálni. Nemhogy végig bírta a napot, de mindezt mosolyogva, viccelődve nyomta le. Az ügyfelek is jobban szeretik, ha egy vidám, fiatalos brigád végzi a költöztetést, és legalább ezt a gondot leveszik a vállukról, ezen a zűrös napon, amikor azt se tudják hol áll a fejük. Ne feledkezzünk meg a 2 állandó rakodónkról, és a jó pár beugró dolgozóról sem!

Atti Transit Kft. a Költöztető Cég!

Az egyik az unokatestvérem, akivel együtt nőttünk fel, és dolgozni is együtt dolgozunk több mint 20 éve! Sok ezer költözésen vagyunk túl, voltak jó és rossz munkák egyaránt. Amikor mondtam neki, hogy új céget csinálok, nem volt kérdés, hogy Ő is velem tart. Én is nagyon örültem a döntésének, mert egy nagyon jó szakember, és így 42 évesen is nagyon tud pörögni, ha a munka úgy kívánja. Dobozok, zsákok lépcsőn le-felhordásában verhetetlen! A másik kolléga beceneve: a Grófúr. Vele is idén lesz 10 éve, hogy együtt gurtnizunk, lépcsőzünk, és nyomjuk az ipart! Ő is egy nagyon megbízható munkatárs, és barát egyben!

Imád a fiaimmal együtt dolgozni, mert ahogy Ő mondja, így fiatalabbnak érzi magát, pedig már elmúlt 50, a munkában ez nem mutatkozik meg, ha engedném, képes lenne egy hónapban akár 30 napot is dolgozni! Sajnos ez sok fiatalról nem mondható el! A beugró embereknek is sokat köszönhetek, ahogy mondani szokták, nélkülük ez a költöztető cég nem jöhetett volna létre! Mindkettő 60 éves, de nagyon nagy tapasztalattal bírnak, és mindig lehet rájuk számítani. Velük is több, mint 15 éve dolgozunk együtt, és nagyon sok bútort megmozgattunk, a címek között!

Végül magamról ejtenék pár szót

Atti Transit Kft. a Költöztető Cég!

Végül magamról ejtenék pár szót. 1994 májusában kerültem kapcsolatba, ezzel a szakmával, és már az első pár hónapban megfogott engem, ez a változatos és összetett munka. Akkor 20 évesen nagyon jó érzés volt, hogy rám bíztak egy teherautót, a rakodókat, és persze a szállítandó dolgokat. Évek múlva csináltunk egy társas vállalkozást, ahol majd két évtizedig dolgoztam tulajdonosként. Ezek után döntöttük el a párommal és a fiaimmal, hogy csinálunk, egy családi vállalkozást. 2021. március 1-én belevágtunk, és megcsináltuk az Atti Transit Kft. Költöztető cégünket!

Az elmúlt egy évben rengeteg lakossági, és irodaköltöztetést végeztünk el, és az ügyfeleink értékelése szerint, jól csináltuk! Erre törekszünk a következő években is, hogy minél jobban megfeleljünk ebben az iparágban! Én is úgy érzem, hogy jó döntést hoztunk azzal, hogy belevágtunk, és nagyon remélem, hogy még rengeteg ügyfélnek tudunk segíteni a költözésben!

Bútorszállítás Budapesten vagy országosan?

Hívjon minket bizalommal!

Call Now Button