koltozes

A rafinált ügyfél

Ez, az év eleji időszak nem a költözések dömpingjéről szól, így ebből a kevés megkeresésből próbálunk minél több munkát megszerezni.

koltozes

Labor költöztetés

Az ünnepek előtt az egyik állandó megbízónk, azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy egy komplett 500 négyzetméteres labort költöztessünk át, szétosztva a 3 telephelye között.

koltozes

Karácsony előtti költöztetések

Megint eltelt egy év, újra indul a karácsonyi őrület, ami a költözésekre is komoly hatást gyakorol. A megrendelők többsége már szeretné az új otthonában tölteni az ünnepeket vagy az új berendezést, bútort hazavitetni még december 24-e előtt.

koltozes

Irodaköltöztetés

Irodaköltöztetés Egy ilyen nagy volumenű költözésnél mindig a munkafelméréssel kezdünk. Itt megbeszéljük a megrendelővel a munka menetét. Mire kell itt nagyon figyelni?

Tippek

Bútorraktár költöztetése

Megkeresett egy nagyon kedves kolléga a nyár folyamán, akivel már korábban többször is dolgoztunk együtt, hogy lenne egy 1000 négyzetméteres raktárköltöztetés, amit közösen, több autóval meg tudnánk oldani. Megbeszéltük ki, hogy ér rá, ki hány rakodót tud biztosítani a munka elvégzéséhez és egyeztettük a megrendelővel azt, hogy mikor tudjuk felmérni a munkát!

koltozes

Csereköltöztetés

Megpróbálom ebben a blogbejegyzésben összefoglalni milyen buktatók, nehézségek merülhetnek föl ennél a típusú költöztetésnél.

koltozes

Ügyfelek egy költöztető szemével

Az elmúlt közel 30 év alatt rengeteg költözést oldottunk meg a kollégáimmal, melyekben sok ügyféllel hozott össze a sors. Most arról mesélnék nektek, hogy a megrendelőket mi milyennek látjuk és ők hogyan viselkednek velünk.

koltozes

Költöztetés vidékre

Költöztetés vidékre – A mostani blog bejegyzésemben egy nagy, vidéki költöztetés részleteibe avatlak be Titeket. Egy ilyen volumenű munka megszervezése és előkészülete, már komoly szakértelmet kíván! Ha rosszul mérjük föl a körülményeket, a munka nagyon elhúzódhat, ha pedig a mennyiséget becsüljük alá, akkor nem biztos, hogy felférünk egy kanyarban.

Call Now Button